Izomautók

Jó erőben a lóerő!

Nagyvadak éjszakája: Camaro SS LE1 vs. Mustang 5.0

2016. január 15. 18:19 - olimpikON

A ringben két benga állat, a jobb sarokban piros színben Chevrolet Camaro SS 1LE:

chevroletcamaross1le.jpg

A bal sarokban zöld színben Ford Mustang 5.0:

fordmustanggt.jpg

Mindkettőjük komoly izomzattal rendelkezik, a Chevrolet Camaro SS 1LE igazi vérbeli amcsi izomautó, az 1LE felszereltséget jelöl, amitől egy igazi utcai versenyautó lesz a Camaroból, a maga 426 LE-jével, a 6,2 literes, V8-as motorjával, és a végtelenségig merevített, stabil szerkezetével, és mindazokkal a funkciókkal, amitől a pilóta egy versenyautóban érezheti magát.

Gyorsulás tekintetében a Camaro SS 1LE-nek épp párja a hasonló teljesítményekkel rendelkező Ford Mustang, "akivel" most összemérik erejüket a sötétségbe borult San Diego utcáin. Talán nem véletlenül várták meg az éjszaka leplét. :-)

Az 5 literes, V8-as Ford Mustang a maga 421 LE-jével méltó ellenfele az 1LE felszereltséghez kifejezetten manuális váltóval rendelhető Camaro SS-nek.

Mindkét nagyvadnak 4,5 másodpercre van szüksége, hogy elérje a 100 km/h-t, de lássuk melyik a gyorsabb ott, ahol mindketten jól érzik magukat az utcán, a tükörsima aszfalton!

Melyikre fogadnál? 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://izomautok.blog.hu/api/trackback/id/tr838275518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása