Izomautók

Jó erőben a lóerő!

Az új BMW M8 2020-ban érkezik

2019. június 12. 08:48 - olimpikON

Majdnem 3 évtized telt el azóta, hogy a BMW megépítette az első M8 Coupe-t, mely az E31 modell néven vált ismertté.

Akkoriban csak egy prototípusnak számított, és a gyártása nem indult be igazán, így nem is készült belőle túl sok, mára pedig igazi ritkaságnak számít.

Hamarosan azonban újraindul az M8 széria, és mostmár szerezhetünk is magunknak egyet, ha kedvünk tartja! Habár az 1990-es széria klasszikus V12 motorját el kell felejteni, kompenzálhatja kicsit szomorúságunkat, hogy az M szériába a valaha tervezett legerősebb motor fog kerülni.

Az M8 Coupe és az M8 Convertible 616 lóerőt képesek az útra szabadítani a V8-as 4.4 literes erőmű motornak köszönhetően, mely beépítésre fog kerülni a kocsikba.

A BMW kiadott egy videószériát, mely az új M8 duót mutatja be közelebbről is, és meg kell hagyni, hogy nagyon szép és elegáns autókról van szó.

Az új M8 Coupe verzió úgy néz ki minden tekintetben le fogja körözni az M850i xDrive Coupe modellt. A Coupe esetében ráadásul opcióink is vannak a kinézet kapcsán.

34894630865_360cb567fc_h.jpg

A legenda

Választhatunk például vásárláskor „M Carbon Exterior Package”-et, avagy szénszálas karosszériát és 4 csöves kipufogó rendszert is.

Ha megnézzük elölről a kocsit, akkor a klasszikus M szériás front fogad minket gyönyörű rácsokkal és légszívókkal, speciálisan kivilágítható felnikkel és egyéb extrákkal.

A kocsi hátulja is nagyon jól néz ki, a divat és a sportos külső szerelmeseinek pedig a tervezők egy spoiler-t is tettek hátra. Ez nem egy mindennapi autó.

Belül gyönyörű bőr belső és futurisztikus fedélzet fogad minket. A középső konzolon állítgathatjuk a motor beállításait, a kormányzás jellegét, az xDrive funkciót és még a fékek fogását is.

45539996461_5dc871c331_k.jpg

A konzolon található egy M-mód gomb is, mellyel a vezetést segítő rendszerek aktiválhatók.

Röviden tehát az új M8 Coupe teljes mértékben személyre szabható vezetési élményt biztosít vad külső és kényelmes belső társaságában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://izomautok.blog.hu/api/trackback/id/tr5214890244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása