Izomautók

Jó erőben a lóerő!

Így nyerít a legújabb Shelby Mustang ménese!

2016. március 16. 17:34 - olimpikON

(…Avagy hogyan szól a GT350R V8-as mocija)

Eltöprengtünk-e már azon, hogy miként fog szólani az új Ford Shelby GT350R Mustang 5,2 literes, lapos tetejű V8-as blokkja?

Nos, ezt most mi is megtapasztalhatjuk, ha megnézzük a videót, a Ford nemrég vette fel, azzal a nyilvánvaló céllal, hogy ezzel is népszerűsítse az új Shelby GT350R Mustangot. Mi pedig nemes egyszerűséggel csorgatjuk rá a nyálunkat! :)

shelbygtr350.jpg

Döbbenetes akusztikus élményben lesz  részünk, ha meghallgatjuk az elsuhanó új autó motorjának dübörgését.

A GT350R Voodoo lapos tetejű V8-as mocija tényleg dübörög, a nyers erő szinte vérünkig hatol. A start gomb megnyomásától kezdve a végső fordulatszám eléréséig egy tömény élvezet, amit ez a blokk a vérbeli Mustang rajongók számára nyújt.

shelbygtr350int.jpg

A hang, ami a Ford Shelby GT350R Mustang kipufogójából felhangzik, amikor rálépünk a gázra egyszerűen mesés zenemű, amely akkor teljesedik ki igazán, ha az 526 LE-s blokk eléri a végső, 8250-es fordulatszámot.

shelbygtr.jpg

Stílusosan fogalmazva, ez már az igazi telivér, amerikai musztáng nyerítése, ahogyan a Ford legújabb ménese garázdálkodik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://izomautok.blog.hu/api/trackback/id/tr908487672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása